dinsdag, februari 20, 2024

Facebook-Button

  • 1st Motorsport Porsche
  • 1st Motorsport Porsche
  • 1st Motorsport Porsche
  • 1st Motorsport Porsche
  • 1st Motorsport Porsche

First motorsport in Porsche GT3-Cup Challenge Benelux

First Motorsport met Longin en Beliën in Porsche GT3 Cup Challenge Benelux 

 

NaamloosBert Longin - Jo Jamers - Frank Beliën

 Jo Jamers van First Motorsport meldde maandag aan www.autosport.be dat hij een akkoord heeft gesloten met Bert Longin en Frank Beliën inzake de deelname aan de nieuwbakken Porsche GT3 Cup Challenge Benelux.

 

jo Jo Jamers

Het was reeds een tijdje duidelijk dat Porsche-specialist Jo Jamers op zoek was naar een Pro-Am duo om de Porsche GT3 Cup Challenge te betwisten. Vandaag kwam het tot een akkoord tussen First Motorsport, Bert Longin en Frank Beliën. De drie partijen zijn geen onbekenden voor elkaar. Bert en Frank betwistten reeds tweemaal samen de 24 Hours of Zolder voor de Limburgse tuner. In 2010 won het duo, versterkt door Henk Haane en Anthony Kumpen de 24 Hours of Zolder met een Porsche Cup S van First Motorsport. Longin en Beliën zullen een Porsche 997 Supercup 2012 onder de bips geschoven krijgen.

auto

 

 Jo Jamers gaat zijn programma ook nog verder uitbouwen. Zo zal hij opnieuw samen werken met Skylimit Racing Team om de twee Porsches 996 GT3 te runnen in de BRCC. Ook is de teameigenaar nog op zoek naar piloten voor de Porsche Cup S en de geëvolueerde Porsche 997 GT3 voor het Belgian Racing Car Championship 2013.

Categorie: Nieuws 2013